Fotografie

Oude betoncentrale

Vandaag, bij een wandeling door de dokken van Gent, kwam ik voorbij deze voormalige centrale van Interbeton. De site was volledig vervallen en een paradijs voor grafitikunstenaars…Ik dacht dat deze ruïne stond te wachten op afbraak…Groot was mijn verbazing toen bleek dat dit gedeelte wordt behouden en zal worden geïntegreerd in het nieuwe havenproject. Binnen enkele jaren kom ik zeker terug om te zien wat er van geworden is…

Onder de rubriek fotografie in de rechterkolom vind je nog enkele foto’s…

Standaard

6 gedachtes over “Oude betoncentrale

  1. Knappe zwart wit foto. Tof dat ze het willen behouden en integreren, op zich kan dat nog leuke effecten geven.

    Over zwart wit foto’s gesproken, beeldhoek50 (Gopido) is offline, enig idee waarom?

Reacties zijn gesloten.